Wie ben ik?

Na zo’n 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als o.a. HR manager raakte ik in 2004 overspannen. Ik stond op een punt waarop ik vastliep en voor mijn gevoel niet verder kon gaan. Ik kwam terecht bij Ruud Jochems en ik heb van hem vier jaar lang diepgaande healingen mogen ontvangen.

Hierdoor gingen er bij mij allerlei deuren naar ‘de spirituele wereld’ open. Ik zag ineens beelden tijdens de healingen. Ik kwam in contact met totemdieren, Moeder Aarde en kreeg boodschappen in mijn dromen. Steeds vaker kreeg ik het gevoel dat ik niet ‘gek’ was en mocht voelen wat ik voelde… Er ontstond een nieuw bewustzijn en ik ging op zoek naar meer. Zo ontstonden mijn kennis en liefde voor de natuur, de kruiden, voeding en natuurspirits.

In het jaar 2008 kwam ik in contact met het Elohim Centre. Hier heb ik alle opleidingen gevolgd en heb er jaren als Master Healer, Reader, Coach en uiteindelijk zelf als docente gewerkt. Ik heb er de multidimensionale wereld ontdekt en veel ervaring opgedaan in het begeleiden van cliënten.

Door onveilige situaties in mijn jeugd was het niet altijd makkelijk om mij veilig te voelen bij andere mensen. In lastige situaties verschuilde ik me achter mijn verstand of werd emotioneel. Ik heb een hele weg gelopen om het kristallijne, mijn subtiele buikgevoel en innerlijk kind te omarmen, veilig te stellen en er naar te luisteren.

Telkens, stapje voor stapje lukte het me om de subtiel invoelende en aanvoelende lagen van mijn ziel, innerlijk kind en ware zelf mee te nemen, zodat ik me veilig kan voelen in mijzelf. Ik hoef me niet meer te verbergen of delen van mezelf achter te laten in de verbinding met anderen. Uiteindelijk heb ik er mijn specialisme van gemaakt om ook andere mensen hierbij te helpen.

Ook op het gebied van (ziele) relaties en seksualiteit ben ik gedreven. Alles werkt zich namelijk uit via relaties, zowel in liefdesrelaties als in elke andere relatie (ouders, kinderen, baas, collega’s). Al van kinds af aan observeerde ik hoe mensen met elkaar omgaan. We kunnen niet zonder elkaar als mens en mogen daarom ook van elkaar leren. Door relaties zo diep mogelijk aan te gaan, alles van jezelf te (laten) zien en omarmen, kun je dit ook naar een ander doen. Die weg vraagt wel open en eerlijk willen en durven zijn. Soms lukt dit en soms is het nog te onveilig. Dan heeft het nog tijd nodig.

Tijdens het werk, in contacten en ook tijdens het vrijen stroomt, door de bewustzijnsgroei en de confrontaties, mijn Licht nu mee. Ik sta nu voor mijn kristallijnen gevoeligheid, het is een richtingaanwijzer, juist door de puurheid en zuiverheid ervan. Als vanzelf leef ik nu veel meer vanuit mijn buikgevoel, warme betrokkenheid en meesterschap.

Heel graag kijk ik met jou mee als je het gevoel hebt dat deze lagen in jou zich nog verder mogen openen en basis krijgen. Ik ontmoet je graag in Essentie en tevens ook in de lagen die nog wat verdichter en angstig zijn, ook die mogen erkend worden om zachtjes aan te onthechten.

Wie weet tot ziens!

Willeke Ananda