Online retraite ‘Vertrouwen, innerlijk rust, stilte en ruimte. Voorbij onzekerheid en onveiligheid. Een weg naar Vrij Zijn! ‘

 

Tijdens en na deze retraite ontdekken we en verdiept zich onze Ware Natuur. Door de themabijeenkomsten en de wekelijkse helende channelings openen we verder in deze natuurlijke staat en ga je ontdekken hoe je gewoon jeZelf kunt Zijn!

We gaan ontdekken waar we nog van het leven van deze staat van Zijn vandaan gaan en d.m.v. innerlijk onderzoek en afgestemde healingsenergie leer je er makkelijker naar terug te keren.

Je bent al een heel eind op weg en toch neemt af en toe het ego ikje het weer over. Je zit er soms weer helemaal in vast en weet er geen raad meer mee. Deze diepe thema’s blijven telkens maar op je pad komen en nu heb je het gevoel dat het maar eens klaar moet zijn. Kijk dan eens of je mee wilt doen met deze retraite!

Inquiry

Omdat het in de zoektocht naar jeZelf belangrijk is je onwaar ego te doorzien en doorgronden, zullen we regelmatig aandacht besteden aan inquiry hierop. Begeleiding door Willeke in diepteonderzoek zal dan ook plaatsvinden. In een veilige setting en de energie die neergezet wordt in het veld zal het niet enkel zien van je overtuigingen en aannames en waar je nog aan vasthoud, maar je zult de mogelijkheid krijgen het ook in jezelf te kunnen beleven, zonder er aan te kleven en het daarmee alle ruimte te geven.

Het laatste is uiterst belangrijk in het proces van heelwording, zoniet dan vergroot je enkel je bewustzijn en ga je niet de diepte in in het gevoelsleven. Dan zul je nooit volledig Vrij Zijn.

Innerlijk kindjes (stukken) krijgen ruimte! Onzekerheid, onveiligheid, angst, alles mag beleefd worden!

Voor velen is dit nog een belangrijke stap te maken. Diepe innerlijk kind gevoelens worden hiermee bevrijd! Onveiligheid en onzekerheid, angst en spanning lossen op. Veiligheid is hierin belangrijk en ook te zien en voelen waarin je je nog niet veilig voelt. Dan hoef je nergens meer boven te staan, je hoeft nergens meer van af, maar je mag werkelijk gewoon Zijn wie je Bent. Je mooi en groot of juist klein voordoen hoeft niet meer. Je stapt het leven open in en je kunt je laten raken in elk moment. Je gaat ervaren dat je niets meer hoeft te doen en dat het leven zich vanzelf aandient.

De hele maand juni en wat kun je verwachten?

We gaan ontdekken Wie we werkelijk zijn! Dit doen we door te kijken, onderzoeken, voelen en ervaren.

Tevens gaan we aanschouwen vanuit de zachtheid van onze Ware natuur en met nieuwsgierigheid ontdekken we wat zich aandient in elk moment. Door in het moment onze gedachten en overtuigingen bewust te worden. Door realistisch te kijken naar de situatie in het nu en te onderzoeken of de overtuiging die we hebben nog klopt. Door onze onzekerheidsgevoelens, ons onveiligheidsgevoel en onze verlangens er helemaal te laten zijn, ontstaat vanzelf ruimte, rust en je Ware natuur. JIJ komt weer op de voorgrond en we kunnen het leven zich steeds beter  aan ons laten ontvouwen.

We gaan ontdekken waar we plaatjes en verbeeldingen van onszelf maken. Dat we nog veel van onszelf moeten en verwachten. We leggen onze overlevingsmechanismen bloot en gaan ontdekken dat we deze nu niet meer hoeven volgen. We gaan nu eindelijk dat telkens terugkerende thema van je aanpakken!

En, we gaan vooral ontdekken wie we werkelijk Zijn!

Wie ben Jij?

Tijdens deze online retraite zul je kunnen ontdekken wie je echt Bent en er makkelijker bij kunnen blijven. Tegelijkertijd zul je gaan zien waar je vastgrijpt en vasthoudt aan gevoelens, emoties en gedachten en je leert ontdekken hoe hiermee om te gaan vanuit de natuurlijke staat. Je zult gaan ervaren dat het steeds stiller wordt in jou en een basis van rust en vertrouwen zal gelegd worden of zich verder verdiepen.

Al tijdens maar zeker ook na de retraite zul je steeds meer stilte, ruimte, oneindigheid, zachtheid en tijdloosheid gaan ervaren. Je ontwikkelt je natuurlijke staat. Vanuit deze staat zul je merken dat je steeds minder oude patronen en overtuigingen vastgrijpt en dat het vanzelf loslaat in Jou als je er niet meer tegenover staat.

Je gaat leren dat je niets meer móet doen. De (best)doener zal op steeds dieper niveau loslaten. De natuurlijke staat blijft langer bestaan. Ook gaan we onderzoeken wie we niet zijn en wat er dan overblijft. Een volgende stap op weg naar Ontwaken is mogelijk.

Een veilige setting waardoor het makkelijker wordt jeZelf te openen

Door de weg die Willeke hierin gelopen heeft, zal ze haar ervaringen meegeven (dmv van praktische voorbeelden) zodat je dit op je eigen wijze als tool kunt inzitten. Ook veel voorbeelden uit haar cliënten praktijk kunnen worden ingebracht. In de veilige energie van het gedragen veld, kun je hierin verder openen en zal er veel transformatie mogelijk zijn. Transformatie van wie je denkt dat je bent naar je natuurlijke staat, laag voor laag.

Emoties, gevoelens en overtuigingen worden bevrijd

Een grote kracht van Willeke is emoties en diep weggestopte gevoelens en overtuigingen bewust maken en bevrijden. Wat overblijft Ben Jij!

Healingen geven diepe ontspanning, rust en ruimte

De meeste cliënten ervaren de healingen en lezingen als heel diepgaand en ontspannen. Je hoeft nergens meer van af of nog naartoe om Vrijheid te vinden. Jij mag er helemaal Zijn!

Wanneer, hoe en wat?

Duur: de hele maand juni 2021, 8 bijeenkomsten via Zoom

Start: woensdag 2 juni

Data: 2 en 6 juni, 9 en 13 juni, 16 en 20 juni, 23 en 27 juni 2021

Inhoud:

  • 4x zondagochtend (10.30 -12.00) 1,5 uur lezing, channeling en beantwoorden vragen door Willeke
  • 4x woensdagavond (19.30 -20.00/20.30) een groepshealing of geleide meditatie van 30 tot 45 minuten
  • Toegang opnames vd lezingen, channelings en meditaties

 

Kosten: € 89,00

Ik kijk er enorm naar uit Jou (weer) te ontmoeten!

Willeke

Stuur me een mailtje via de knop Maak een afspraak en ik schrijf je in!