Moeder Aarde als spiegel van jeZelf en de Liefde die je Bent

Hoe prachtig is het als je een kristal, bloem, plant, boom of een natuurwezen kunt ervaren in zijn of haar energie. De Liefde te voelen van het wezen en de overziel (of deva) van dat wat als vanzelfsprekend door Moeder Aarde aan ons wordt geschonken!

De onvoorwaardelijke Liefde waar Moeder Aarde ons op deze wijze aan doet herinneren, als deel van onszelf. Elke plant, boom, elk natuurwezen en elk kristal heeft een eigen trilling en is niets anders dan Liefde. Ze openen ons in pijn en verdriet, in Licht en Liefde en verzachten onze strengheid, onze oordelen en angstenā€¦.Ze schenken ons het leven en laten ons zien en voelen dat ook wij die Universele Liefde zijn.

In mijn healingen ontvang je deze Liefde. Ik laat je kennismaken met haar liefdes wezen en de werking. De helende energie van Moeder Aarde heelt je ziel, laat je voelen dat je welkom bent, dat Zij er is voor jou en je deel bent van haar en het Alomvattende. Ook je innerlijk kind wordt daarbij veilig.

Moeder Aarde spiegelt de Liefde in jou, de Engel die je bent, gekomen naar de aarde om dit in de stof te zetten. Ze helpt je dmv bijvoorbeeld kruidentincturen en kristallen om op te staan in de Engel die je bent. Om niet langer vanuit angst te leven, maar vanuit gezondheid en vertrouwen.

Voel maar, ook nu kun je Moeder Aarde met al haar geschenken voelen. Zij is er en jij bent deel van haar. Zij is in jou!

Graag neem ik je mee op reis naar binnen. Je zult weer Universele Liefde voelen, je hart verder openen. En je kunt je stappen zetten door alles wat Moeder Aarde je schenkt. Laat je dragen in het veld van onvoorwaardelijke Liefde en kom Thuis in jeZelf!

Ik ontmoet je graag!

Willeke Ananda Jansen