Consult

Wat biedt een consult?

Tijdens het consult word je teruggebracht naar je natuurlijke staat. Je leert te doorzien wanneer je bij deze staat vandaan gaat en je uit het NU bent. Je wordt je bewust van zaken die je afleiden van leven in het NU en waar je terug stapt in de identificatie met je ego ikje. 

Na een reeks consulten leer je de natuurlijke staat te verlengen in je leven. Je gaat ervaren dat in de natuurlijke staat alles goed is, er niets veranderd hoeft te worden aan jou en je gaat ervaren dat Jij Jij bent en helemaal mag zijn wie je bent.

Reading en healing

Tijdens een reading kan ik je bewust maken waar je meer leeft vanuit het ego ikje en wat je kunt doen om hier los van te geraken. Tevens kan ik dynamieken tussen jou en anderen op je werk, in relaties en elders bewustmaken.

De healing brengt je, zoals je van me gewend bent, in het NU aanwezig. Het laat je ervaren wie je werkelijk bent, ook al zijn daar geen woorden meer voor, en het geeft je het gevoel dat je helemaal jezelf mag zijn. Je gaat voelen wat er gevoeld wil worden en gaat beleven dat elke ervaring er een is die komt en ook weer gaat. En dat dit geen enkele invloed heeft op wie je werkelijk bent. Zo ontdekt je steeds meer wie je Bent en dat dat helemaal goed is. 

Niets meer moeten en willen weten

Je komt tot diepe rust, want je leert dat je niets meer hoeft te doen, niets meer hoeft te weten en valt hierdoor als vanzelf in de natuurlijke staat. Je gaat steeds dieper ervaren dat jij het leven bent en je je mag laten leiden door wat het leven je op elk moment te bieden heeft. Je leert daarmee ook steeds beter keuzes maken die werkelijk bij Jou passen, ongeacht wat de omgeving of de maatschappij zegt.

Samen onderzoeken we deze staat van zijn, want ik wil je niets vertellen, jij mag het zelf ervaren. Anders blijven het concepten waarnaar je kunt grijpen en beleef je het niet.

Coaching en inspiratie

Via coaching breng ik je naar het NU en krijg je het gevoel dat je helemaal jeZelf mag zijn.

Als inspirator kijk ik graag met je mee naar waar jouw levensenergie naartoe wil gaan. Onderzoeken we samen waar je werkelijk blij van wordt en maken we het concreet zodat je het kunt uitzetten. Ik leer je te voelen wat echt klopt i.p.v. weer te grijpen naar ideeën en concepten. Hierdoor bekrachtigen we Jou!

Ik ontmoet je graag!

Willeke

Thema's

Relaties en seksualiteit

Leven vanuit het NU

Zelfrealisatie en de natuurlijke staat

Innerlijk kind

Leren voelen

Geïnspireerd leven